MySamasati

Er zijn nogal wat Internetsites waar je een emailadres achter kan laten om dagelijks een inspirerende boodschap toegestuurd te krijgen. Ik vind dat leuk en meld me regelmatig aan. Als ik de boodschap ontvang, voelt het alsof het universum deze speciaal voor mij heeft uitgezocht. Dat deze boodschap alleen voor mij is, hier en nu. Soms neem ik zo’n boodschap mee de dag in en denk er nog eens aan terug. Dat doet me goed.

Als je in Google gaat zoeken op daily inspirational message krijg je meer dan twintig miljoen hits. Van de Daily Motivator tot de Daily Angel Messages, sommige boodschappen voor het hoofd, andere meer voor het hart. Belangrijk is om de boodschappen te vinden die echt aanspreken. Bovendien moet je je niet laten overspoelen door te veel berichten. Ik heb tijden gekend dat ik me had geabonneerd op meerdere boodschappendiensten. Dat werkt natuurlijk averechts. In plaats van inspiratie, zorgen de berichten dan voor ergernis. Gelukkig kan je je meestal weer afmelden voor deze dagelijkse geestelijke voedingsbronnen en anders moet je zorgen dat ze in je Spambox terecht komen.

Op dit moment ontvang ik dagelijks DailyOm en MySamasati in mijn mailbox. DailyOm gaat over van alles en nog wat waar je blij, gezond en wijs van kan worden. DailyOm brengt interessante inzichten, maar stuurt ook vaak reclame en dat vindt niet iedereen leuk.

MySamasati is echt mijn dagelijkse inspiratiebron. Ik volg MySamasati nu al een paar jaar en heb verschillende boodschappen al meerdere keren gekregen. Ze vervelen nooit. MySamasati stuurt dagelijks teksten van mijn held Osho. Ze herinneren je eraan om bewust door het leven te gaan. Samasati was een term die Boeddha gebruikte om zijn discipelen eraan te herinneren bewust te zijn van hun dagelijkse activiteiten. Samasati betekent aanwezig zijn in het nu. Vandaag kreeg ik de volgende boodschap die daar precies over gaat. Dank Osho.

ACT CONSCIOUSLY

Your daily life is your temple, and your religion. Act in awareness, act consciously, and many things will start changing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s